Verslag tandemtocht 23 september 2019

Beste tandemers,

Zoals gebruikelijk op de Vlasborch verzameld, waar Toon vertelde over Toine die o.a. zijn been had gebroken en dat er ook kanker was geconstateerd.

WIj wensen hem heel veel sterkte !!!...

Ook vertelde Toon dat dankzij het lopen van Jos er 2 tandems zijn omgebouwd naar electrisch. De koppels werden ingedeeld en we konden oppad.

Het weer zat zeker mee en al snel verlieten we Vught en reden tussen inmens grote villa's het buitengebied in.

Onder begeleiding van 2 blonde brigadiers van de Lions zijn we richting Oisterwijk gefietst waar we op een schitterende lokatie, Het Boscafe, koffie en een heerlijk stuk appeltaart hebben gekregen. Toen via de mooie bosrijke omgeving richting de lunchplek in Oirschot. We hebben onderweg Lennisheuvel en Boxtel geschampt en via landerijen afgewisseld met heel veel bos, op de markt in Oirschot aangekomen. Het was kermis maar nog te vroeg dat het al open was. We zaten op het terras van restaurant De Beurs en voor ons stond de majesteuze kerktoren van Oirschot. Hier een heerlijke kop soep op en konden we kiezen uit een groot stukken wit of bruin stokbrood. Vol energie onder begeleiding van een stralend zonnetje weer op pad. Een aantal keer de spoorlijn overgestoken, zelfs,door werkzaamheden, via een soort noodbrug. Wel fijn dat we dat rustig konden doen want het treinverkeer was stilgezet. Via,mooie lange slingerende, wegen zijn we weer langs Boxtel geschampt en rustig aan naar het laatste pauzepunt gefietst. Het werd steeds warmer en hebben we in de zon op het terras van Ons Cafe het laatste drankje gehad. Toon dankte de Lionsclub voor de mooie route en de sponsoring daarvan. Ook nam de voorzitter van de Lions nog even het woord en ook hij bedankte een aantal mensen doe de route hadden uitgezet en de dames voor het brigadieren. Laatste korte stukje ging van Esch naar Vught weer langs prachtige boerderijen en grote huizen.

Het was weer een topdag dankzij de Lionsclub en mede dankzij een heerlijk zonnetje.

Tot de volgende keer

Foto's - klik erop = grote foto - pijljes = voor/achteruit - esc = stop

Foto's van de Lions Vught

</