16 april Tandemclub Vught op de pedalen.

Zaterdag 16 april start het nieuwe seizoen voor de ‘Tandemclub Vught‘. Een wel heel bijzonder seizoen want dit jaar bestaat de vereniging 25 jaar.
De eerste tocht is een eigen tocht, die start bij de Vlasborch, Vlasmeersestraat in Vught, over 45 kilometers door het mooie Brabantse land. Uiteraard onderbroken door een koffiepauze en rond het middaguur een lunch. De voorrijders en brigadiers begeleiden de circa 30 achterrijders met een visuele beperking. Heerlijk om er eens even samen op uit te trekken, de lente en de ontluikende natuur te ervaren.

Tochten

De vereniging ‘Tandemclub Vught’ is opgericht op 7 mei 1986. Elk jaar opnieuw houdt de club negen tandemtochten, zes tochten in Brabant en drie in den lande, dit jaar in Lekkerkerk, Schayk en Helden.
Deze landelijke tochten worden georganiseerd door de ENVIT (Eerste Nederlandse Visueel gehandicapte Tandemclub). De club gaat dan per bus naar de startplaats.

Voorrijders

De tandemclub staat open voor mensen met een visuele handicap die niet zelfstandig recreatieve fietstochten kunnen rijden en voor vrijwilligers die als voorrijders de tandem besturen.
Er wordt gestreefd naar tweemaal zoveel voorrijders als achterrijders om niet elke tocht op dezelfde vrijwilligers een beroep te hoeven doen. Om dat te bereiken is er dringend behoefte aan nieuwe voorrijders!
Sportief vrijwilligerswerk

Zoekt u sportief vrijwilligerswerk in groepsverband en wilt u zich inzetten voor de gehandicapte medemens of kent u mensen die zich willen inzetten als voorrijder? Aarzel niet en meld u aan - bel 073-5034825 of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of ga naar de website www.tandemclubvught.nl. Daar vindt u nog meer informatie over de club, het bestuur en de toerkalender 2011 (data en bestemming van de tochten). Door een formulier in te vullen kunt u zich aanmelden of een proefrit aanvragen.

Gepubliceerd: 6-4-2011 in het Klaverblad

 

d e   v e r e n i g i n g

voorzitter: Dorotee Dalmeijer
toer-commissaris: Wim & Anita van Sonsbeek
secretaris: Angela van Meer
penningmeester: Marjan Dormans

 

t a n d e m t o c h t e n

Elke drie tot vier weken 'n tocht
van circa 45 km. In totaal 9 tochten.
Van april tot september maar niet in de grote (school)vakantie
Steeds op zaterdag van 9 tot 16 uur.

 

g e g e v e n s

Kamer van Koophandel nr. 40218496

IBAN rekeningnummer:
NL 08 INGB 0004 8092 33

 

contact secretariaat


telefoon06 - 27 45 33 95


apenstaartjesupport@tandemclubvught.nl

LegetøjBørnetøj