Tandemclub Vught fietst ‘Lekkerkerk’

De fietsclub voor visueelgehandicapten deed afgelopen zaterdag de tocht der tochten in de omgeving van Schoonhoven. De Rotaryclub Krimpenerwaard-West organiseerde voor de 29e keer dit jaarlijks fietsfestijn. Een goed georganiseerde tocht langs smalle sloten en brede grachten met prachtige boerderijen, watermolens en smalle brugjes. In het spiegelend water lelies en kwakende kikkers. Genieten is het ook van de windvlagen, de bekende geuren van het platteland en de Reeuwijkse plassen.
Cheque
In Vught werd een groepsfoto gemaakt met de sponsorcheque die de Tandemclub Vught de week ervoor van Essent had gekregen. De ronde van Essent, een fietstocht voor personeelsleden, leverde een bedrag van € 1.500,- op. Op 5 juni werd de cheque op feestelijke wijze aan tandemclub Vught overhandigd. De voorzitter van TVC bedankte Essent enthousiast voor deze genereuze geste.
Voorrijders gevraagd
De tandemclub zit dringend verlegen om voorrijders. Iets voor de gehandicapte medemens doen, is dubbel zo dankbaar. Bent u geïnteresseerd of kent u mensen die zich willen inzetten als voorrijder - de website www.tandemclubvught.nl geeft u veel informatie. Meld u aan voor een proefrit - bel 073 5034825 of mail naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gepubliceerd: 23-6-2010 in het Klaverblad {

 

d e   v e r e n i g i n g

voorzitter: Dorotee Dalmeijer
toer-commissaris: Toon de Bresser
secretaris: Angela van Meer
penningmeester: Marian Dormans

 

t a n d e m t o c h t e n

Elke drie tot vier weken 'n tocht
van circa 45 km. In totaal 9 tochten.
Niet in de grote (school)vakantie
en niet in de winter
Steeds op zaterdag van 9 tot 16 uur.

 

g e g e v e n s

Kamer van Koophandel nr. 40218496

IBAN rekeningnummer:
NL 08 INGB 0004 8092 33

 

contact secretariaat


telefoon06 - 27 45 33 95


apenstaartjesupport@tandemclubvught.nl

LegetøjBørnetøj